Kaffepausen - en hyggestund, der giver dig overskud til (endnu) bedre arrangementer

Kaffepausen er en eventblog for dig, der elsker at arbejde med arrangementer.

Her handler det om at dele og hjælpe hinanden ud fra de erfaringer, vi får på vores vej. Du kan bidrage ved at kommentere under indlæggene eller være aktiv i vores Facebook-gruppe.

Kaffepausen er et fællesskab i øjenhøjde, hvor vi deler:
kærlige historier, autentiske interviews, lette tips og gode råd.

Tilmeld dig bloggen her - Så får du besked, når der er nye indlæg. Måske handler det næste indlæg om lige netop det råd, du står og har brug for.

NemTilmeld er firmaet bag Kaffepausen. Vores mission er at hjælpe dig, så du får masser af tilfredse deltagere ved både små og store arrangementer.

NemTilmeld er et overskueligt og brugervenligt tilmeldingssystem til administration af dine arrangementer. Vi står altid klar med et godt råd og support, der hjælper dig videre.

Vil du se om NemTilmeld er noget for dig, når du skal håndtere dine arrangementer? Så kan du prøve vores tilmeldingssystem gratis til 1 arrangement, og se om det er lige det værktøj, du har brug for.

Du kan få en gratis prøve af NemTilmeld her. Vores nærværende support står selvfølgelig klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål.


Vi tager os tid til dig

Vi ønsker at være det lille afbræk i din hverdag med planlægning og afholdelse af arrangementer.

Vi hedder Mette og Jacob, og vi vil gerne være det uformelle talerør for dine gode erfaringer. Hver dag er vi via NemTilmeld i kontakt med en masse skønne mennesker, der arbejder med arrangementer. Vi hører dagligt om gode erfaringer, tips og ideer - men også om frustrationer, bekymringer og "trælse" oplevelser.

Disse guldkorn og erfaringer vil vi gerne have ud i verden, så de kommer alle jer til gode, der gør en indsats for at lave gode arrangementer. Vi ønsker derfor, at "Kaffepausen" er et fællesskab, der samler ligesindede og bidrager til at gøre dit arbejde med arrangementer både nemmere og sjovere. Præcis de erfaringer, du har gjort dig, kan være netop dem, der kan være med til at hjælpe andre videre. Dermed hjælper vi hinanden.

"Kaffepausen" er derfor et fællesskab, hvor vi kan smile, grine og have det rart samtidig med, at vi bliver klogere af hinanden.

Vores fokus er at skabe rammerne for, at fællesskabet kan udvikle sig og vokse sig stort. Vi holder kontant øje med de gode historier i vores netværk, så vi kan give dem videre til dig i form af indlæg, interviews, praktiske værktøjer osv.

Så husk "Kaffepausen" næste gang, du holder en kaffepause - også selvom du drikker te.