Kaffepausen - en hyggestund, der giver dig overskud til (endnu) bedre arrangementer

Kaffepausen er en eventblog for dig, der elsker at arbejde med arrangementer.

Her handler det om at dele og hjælpe hinanden ud fra de erfaringer, vi får på vores vej. Du kan bidrage ved at kommentere under indlæggene eller være aktiv i vores Facebook-gruppe.

Kaffepausen er et fællesskab i øjenhøjde, hvor vi deler:
kærlige historier, autentiske interviews, lette tips og gode råd.

Tilmeld dig bloggen her - Så får du besked, når der er nye indlæg. Måske handler det næste indlæg om lige netop det råd, du står og har brug for.

NemTilmeld er firmaet bag Kaffepausen. Vores mission er at hjælpe dig, så du får masser af tilfredse deltagere ved både små og store arrangementer.

NemTilmeld er et overskueligt og brugervenligt tilmeldingssystem til administration af dine arrangementer. Vi står altid klar med et godt råd og support, der hjælper dig videre.

Vil du se om NemTilmeld er noget for dig, når du skal håndtere dine arrangementer? Så kan du prøve vores tilmeldingssystem gratis til 1 arrangement, og se om det er lige det værktøj, du har brug for.

Du kan få en gratis prøve af NemTilmeld her. Vores nærværende support står selvfølgelig klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål.


Vi tager os tid til dig

Her kan du se teamet bag Kaffepausen. Vi håber, at vi kommer til at lære dig bedre at kende, og at vi kommer til at gøre en positiv forskel i din hverdag.

Jeg elsker at samle folk omkring mig og sørge for de har det rart

Tina Pearson

Jeg hedder Tina. Jeg bor sammen med min kæreste Allan og hans to børn, Asta og Emil på 18 og 19 år. Vi bor i Tikøb i Nordsjælland i et skønt hus med en stor have (som jeg forsøger at udleve en gartnerdrøm med). Til dagligt arbejder jeg fra Nordbo i Helsingør, og flyver til Aalborg for at være sammen med NemTilmeld kollegaerne et par gange hver måned.

Fra jeg var teenager har jeg været tiltrukket af den dejlige energi og det fællesskab planlægning og afholdelse af arrangementer giver.

Det startede i det små med sjove temafester (fødselsdage, elevfester), og udviklede sig så til koncerter, festivaller og live-tv-show. De seneste 10 år er det blevet til erhvervsarrangementer, f.eks. konferencer, netværk, kurser og messer.

Arrangementer har været en del af mit liv i godt 30 år. Så det er unægtelig blevet til en del erfaring (på godt og ondt), som jeg nu har med i bagagen.

Det er samtidig min store passion at skrive og dele mine oplevelser med andre - altid med det håb, at hvis bare jeg kan hjælpe én, så er det det hele værd.

Arrangementerne og skriveriet har nu ført mig til Kaffepausen og et job hos NemTilmeld. Her vil jeg fortsat planlægge arrangementer, mens jeg deler mine og andres erfaringer her på bloggen.

Det er nemlig mit brændende ønske, at Kaffepausen bliver et fællesskab, hvor vi alle kan lære af hinanden. Så brug flittigt kommentarfelterne. Du kan også være med i vores Facebook-gruppe.


Arrangementer er fantastiske, når det gælder netværk og møde nye mennesker

Jacob Thinggård Thomsen

Jeg hedder Jacob. Jeg kan godt lide at deltage i arrangementer, da det giver mig en unik mulighed for at netværke, danne relationer og møde nye mennesker. Det har jeg haft glæde af ved at deltage på Møde og Eventmessen, og når jeg har undervist og deltaget i arrangementer i NemTilmeld-regi.

Jeg er en af de mure, som Tina spiller bolde op af. Vi sparrer og udveksler ideer til indlæg og indhold til Kaffepausen, hvor jeg er Tinas kommunikative sparringspartner.

Jeg er dagligt i kontakt med en masse skønne mennesker, når jeg taler med vores brugere via supporten hos NemTilmeld. Her prøver jeg at fange guldkorn, frustrationer og erfaringer, som jeg kan give videre til Tina. På den måde sikrer vi, at vi deler erfaringer og hjælper hinanden i fællesskab til at blive (endnu) bedre til at afholde arrangementer.


Førstehåndsindtryk og en varm modtagelse giver arrangementet en meget bedre start

Michael Kjær-Mortensen

Jeg hedder Michael. Jeg finder det spændende at koordinere og sikre, at arrangementer kommer godt fra start.

Det har betydet, at jeg flere gange har været med til den årlige Møde og Eventmesse - både som aktiv på standen, men også bag om med grafiske og praktiske opgaver. Ja, ej at forglemme NemTilmelds egne morgenmøder, inspirationsdage o.l., hvor jeg forsat vil arbejde på at give vores deltagere den bedst mulige dag.

Her på Kaffepausen arbejder jeg sammen med Tina omkring det grafiske udtryk, idéudvikling, foto -og videoredigering og generelt med marketing. Du møder mig omkring Kaffepausen velsmurte maskinrum, hvor jeg befinder mig mest af tiden - nogle gange med en kop kaffe i hånden. Ellers er jeg ham, der sender Tina ud i den friske luft, når hun har brug for det. Vi passer godt på hende, så du kan blive opdateret om alt, hvad der rører sig omkring afholdelse af arrangementer.