Kaffepausen - en hyggestund, der giver dig overskud til (endnu) bedre arrangementer

Sådan bevarer vi den gode tone på Kaffepausen

Dette er et afslappet og hyggeligt fællesskab, hvor alle, der er involveret i arrangementer  (og alle, der drømmer om det) er velkommen. Her kan vi lære af hinanden, og bidrage ved at dele erfaringer og oplevelser.

Vi holder en god og sober tone. Det beder vi dig leve op til - også selvom du ikke er enig i indholdet af indlæggene eller kommentarerne. Meninger og uenigheder er velkommen - bare det er i en sober og professionel tone.

Vi tillader os at slette kommentarer, som ikke holder den gode tone eller hvor nogen helt uopfordret forsøger at sælge eller markedsføre et produkt. Dette er ikke et salgskanal! Er du i tvivl om dit indhold, så kontakt mig på tina@nemtilmeld.dk.

Hvis du støder på nogen, som overtræder reglerne, så skriv direkte til mig på tina@nemtilmeld.dk.  Tag gerne et skærmbillede af kommentaren. Så skal jeg nok tage affære uden at nævne dit navn. På den måde bidrager du til, at Kaffepausen forbliver et dejligt sted at være for os alle.

Jeg vil gerne opfordre til, at du ikke holder dig tilbage. Er du er i tvivl om noget? Vil du vide, hvad jeg eller andre mener eller gør? Så spørg løs. Både i kommentarfeltet eller ved at kontakte mig.

Vi tager alle opfordringer, udfordringer og spørgsmål seriøse, som handler om dine arrangementer eller dit liv med arrangementer. Så her er der ingen dumme spørgsmål.

Kort sagt: Tal pænt og behandl hinanden ordentligt, og nyd så den positive ånd på Kaffepausen.