Prøv GRATIS

Prøv gratis!

Afhold dit næste arrangement med NemTilmelds tilmeldingssystem og mærk hvor let det er for dig og dine deltagere.

Prøv vores tilmeldingssystem gratis ved at melde dig til NemTilmelds nyhedsbreve.

Bonus: Du får også e-guiden: "Sådan får du flere deltagere" og "NemListen" vores tjekliste til afholdelse af arrangementer.

Du må gerne prøve GRATIS

Få 5 gode tips, som sparer dig tid

5 tips, som sparer dig tid – (hver eneste dag)

Ender du altid med at bruge MEGET mere tid og energi på et arrangement, end du egentlig havde regnet med – og planlagt din kalender ud fra? Vidste du at der er en løsning, som kan gøre din hverdag lidt lettere?

NemTilmeld hjælper dig med at spare tid, som du kan bruge til at gøre en forskel for andre.

  • Indsaml al information om dine deltagere på én gang via et tilmeldingssystem. Så undgår du korrespondancer med dine deltagere om specielle behov eller tilvalg.
  • Send din chef, kollega eller samarbejdsparterne et link, hvor de kan følge med i hvem og hvor mange, der er tilmeldt. Så undgår i ping-pong, som forstyrrer i begge ender.
  • Lad NemTilmeld klare udsendelse af bekræftelser og evt. fakturaer til deltagerne.
  • Al information er tilgængelig – hvor som helst og når som helst. Glem alt om manuel tidskrævende registrering i Excel-ark.
  • NemTilmeld lader dig kopirere og genbruge arrangementer, hvis du holder identiske arrangementer på forskellige steder eller tidspunkter.


NemTilmeld hjælper dig, så du ikke bruger unødig tid på disse opgaver og andet administrationsbøvl. Du kan i stedet bruge din tid på andre vigtige opgaver, hjælpe dine kolleger eller på kunderne/deltagerne.

Mere end blot et tilmeldingssystem

NemTilmeld er mere end bare endnu et upersonligt IT-system i rækken. Vores fornemste opgave er at gøre hver dagen lettere for dig, der afholder og administrerer arrangementer. Derfor giver vi dig også en lang række tips, tricks og supportmuligheder, der hjælper dig til succes og tilfredse deltagere ved både små og store arrangementer.

Og så sidder vi naturligvis altid klar ved chatten eller telefonen, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Prøv gratis!

Afhold dit næste arrangement med NemTilmelds tilmeldingssystem og mærk hvor let det er for dig og dine deltagere.

Prøv vores tilmeldingssystem gratis ved at melde dig til NemTilmelds nyhedsbreve.

Ja, jeg laver arrangementer
Nej, jeg skal tilmeldes et arrangement

Vi bruger dit navn og din email til at sende vores nyhedsbreve. I det ene hjælper vi dig i gang med at bruge tilmeldingssystemet, fortæller om nye funktioner og forklarer, hvilke muligheder, du har efter din gratis prøve. I det andet får du ideer og inspiration om afholdelse af arrangementer.

Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevene enkeltvis. Så bestemmer du, hvilke nyheder, du vil have.

Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.