Indsæt video i beskrivelsen af arrangementet

Support   >   Guideoversigt   >   Yderligere opsætning af arrangement   >   Indsæt video i beskrivelsen af arrangementet

Du har mulighed for at indsætte en video sammen med din beskrivelse af arrangementet. Det kan du enten gøre i Trin 1, når du opretter et arrangement, eller du kan gøre det, når du efterfølgende redigerer i arrangementet under fanen "Generelt".

• Placer markøren, hvor du ønsker at indsætte videoen og vælg "Indsæt" og "Medier" i værktøjslinjen.
  • Du kan nu indsætte linket til videoen under fanen "Generelt". Det kunne være fra Vimeo eller Youtube. Dimensionerne bliver udfyldt automatisk.
  • Du kan også vælge at indsætte din egen indlejringskode under fanen "Avanceret". Dette skal du bruge, hvis du ændrer i standardkoden fra Youtube eller Vimeo samt hvis du laver din egen.
  • Klik på "OK".
  • Videoen er nu indlejret i arrangementets beskrivelse.
  • Klik "Gem og bliv på siden" for at fortsætte med at redigere arrangementet eller "Gem ændringer" for at vende tilbage til oversigten over dine arrangementer. Begge knapper er nederst til højre på siden.

Videoen er nu en del af arrangementets beskrivelse. Tryk på videoen herunder for at se et eksempel på brug af video i arrangementets beskrivelse på tilmeldingssiden (vælg fuldskærm for optimal visning).