Momsindstillinger for et specifikt arrangement

Når du har oprettet et arrangement, følger arrangementets momsindstillinger som udgangspunkt de momsindstillinger, som du har valgt under Konto->Indstillinger i administrationen.

Du har dog mulighed for at fravige disse generelle momsindstillinger på et specifikt arrangement.

Ligeledes har du mulighed for at vælge om enkelte billetyper eller tillægydelser skal være momspligtige eller ej på et enkelt arrangement.

Sådan ændrer du momsindstillinger for et enkelt arrangement

• Find arrangementet i oversigten og klik på rediger-ikonet for at komme til siden, hvor du kan redigere arrangementet.
  • Find indstillingerne under fanen "Økonomi", hvor du finder afsnittet "Moms".
  • Klik "Gem og bliv på siden" for at fortsætte med at redigere arrangementet eller "Gem ændringer" for at vende tilbage til oversigten. Begge knapper er nederst til højre på siden.

Sådan vælger du om enkelte billetter eller tillægsydelser er momspligtige

Du har mulighed for at vælge om enkelte billetttyper eller tillægsydelser er momspligtige - uafhængigt af de generelle momsindstillinger.

De generelle momsindstillinger angiver dog om billettyper og tillægydelser som udgangspunkt er pålagt moms eller ej.

Men du har altså mulighed for at angive dette for de enkelte billettyper og tillægsydelser, hvis dit arrangement indeholder både elementer med og uden moms.

• Find arrangementet i oversigten og klik på rediger-ikonet for at komme til siden, hvor du kan redigere arrangementet.
  • Under fanen "Billetter" kan du under hver billetype vælge, om den er momspligtig eller ej. Tryk for rediger-ikonet og sæt flueben, hvis billetten er momspligtig eller fjern det, hvis den ikke er momspligtig.
  • Det samme gør sig gældende under valgmulighederne på de enkelte tillægsydelser.
  • Klik "Gem og bliv på siden" for at fortsætte med at redigere arrangementet eller "Gem ændringer" for at vende tilbage til oversigten. Begge knapper er nederst til højre på siden.