Prv GRATIS

Prv gratis!

Afhold dit nste arrangement med NemTilmelds tilmeldingssystem og mrk hvor let det er for dig og dine deltagere.

Prv vores tilmeldingssystem gratis ved at melde dig til NemTilmelds nyhedsbreve.

Bonus: Du fr ogs e-guiden: "Sdan fr du flere deltagere" og "NemListen" vores tjekliste til afholdelse af arrangementer.

Du m gerne prve GRATIS

Kontakt os

Supporttelefonen (tlf. 70 40 40 70) er ben hverdage fra 9.00-16.00, og ellers kan du skrive til os p support@nemtilmeld.dk eller gennem supportformularen i administrationen.

Jacob Thinggrd Thomsen
Support og kommunikation

Send et link hvor din chef, kollega eller samarbejdspartner kan se en opdateret deltagerliste

Support   >   Guideoversigt   >   Tilmelding   >   Send et link hvor din chef, kollega eller samarbejdspartner kan se en opdateret deltagerliste

Denne funktion er ikke tilgngelig, da den ikke lever op til GDPR i sin nuvrende form. Der kommer snart en ny opdateret version, som bliver forklaret i denne guide.

NemTilmeld giver dig mulighed for automatisk opdatering af din kollega, samarbejdsparterne eller din chef om hvem og hvor mange, der er tilmeldt et bestemt arrangement. Det er derfor slut med tidskrvende korrespondancer frem og tilbage omkring antal deltagere.

Her kan du se en video, der forklarer, hvordan du sender et link til ekstern statistik.
Lngere nede p siden finder du ogs en trin-for-trin guide med tekst og billeder.

Herunder finder du en trin-for-trin guide til at sende et link til ekstern statistik.

Funktionen hedder ”Ekstern statistik”, og du slr den til under Konto->Indstillinger i administrationen.

• G ned p siden og find ”Ekstern statistik” i hjre kolonne.
  • Vlg ”Ja” hvis du nsker at bruge funktionen.
  • Tryk p ”Gem indstillinger”.

Funktionen er nu aktiv, og hver arrangement har nu et link med en deltagerliste, som bliver opdateret automatisk. Du finder linket p arrangementets statusside

• Tryk p arrangementets titel eller status-ikonet ud for arrangementet i oversigten.
  • Find sektionen ”Deltagere” og tryk p ”Ekstern statistik” i topbjlken.
  • Du fr nu vist en side med deltagerlisten, som automatisk bliver opdateret. Kopier adressen i browserens adressefelt og send den til din chef, kollega eller samarbejdspartner.