Send et link hvor din chef, kollega eller samarbejdspartner kan se en opdateret deltagerliste

Support   >   Guideoversigt   >   Tilmelding   >   Send et link hvor din chef, kollega eller samarbejdspartner kan se en opdateret deltagerliste

Denne funktion er ikke tilgængelig, da den ikke lever op til GDPR i sin nuværende form. Der kommer snart en ny opdateret version, som bliver forklaret i denne guide.

NemTilmeld giver dig mulighed for automatisk opdatering af din kollega, samarbejdsparterne eller din chef om hvem og hvor mange, der er tilmeldt et bestemt arrangement. Det er derfor slut med tidskrævende korrespondancer frem og tilbage omkring antal deltagere.

Her kan du se en video, der forklarer, hvordan du sender et link til ekstern statistik.
Længere nede på siden finder du også en trin-for-trin guide med tekst og billeder.

Herunder finder du en trin-for-trin guide til at sende et link til ekstern statistik.

Funktionen hedder ”Ekstern statistik”, og du slår den til under Konto->Indstillinger i administrationen.

• Gå ned på siden og find ”Ekstern statistik” i højre kolonne.
  • Vælg ”Ja” hvis du ønsker at bruge funktionen.
  • Tryk på ”Gem indstillinger”.

Funktionen er nu aktiv, og hver arrangement har nu et link med en deltagerliste, som bliver opdateret automatisk. Du finder linket på arrangementets statusside

• Tryk på arrangementets titel eller status-ikonet ud for arrangementet i oversigten.
  • Find sektionen ”Deltagere” og tryk på ”Ekstern statistik” i topbjælken.
  • Du får nu vist en side med deltagerlisten, som automatisk bliver opdateret. Kopier adressen i browserens adressefelt og send den til din chef, kollega eller samarbejdspartner.