Opret en hemmelig billettype, f.eks. specialpris

Support   >   Guideoversigt   >   Yderligere opsætning af arrangement   >   Opret en hemmelig billettype, f.eks. specialpris

Når du har oprettet dit arrangement, har du mulighed for at oprette en hemmelig billettype. Du vil måske tilbyde en specialpris til medlemmer eller samarbejdsparterne og ønsker ikke at billettypen skal være synlig for alle.

• Du finder indstillingen på siden, hvor du redigerer arrangementet. Klik på rediger-ikonet ud for arrangementet i oversigten for at redigere arrangementet.
  • Går ned til afsnittet ”Oversigt over billettyper”, som du finder under fanen "Billetter", og klik ”Tilføj billettype”.
  • Udfyld navn, antal og pris og om billetten er momspligtig. Vælg ”Hemmelig” ved status og klik på fluebenet til højre.
  • Klik ”Gem ændringer” nederst til højre på siden.
  • Gå igen ind på siden, hvor du redigerer arrangementet. Du kan nu se et link-ikon ud for den hemmelige billettype.
  • Klik på ikonet, og du kommer nu til tilmeldingssiden, hvor den hemmelige billetype fremgår. Kopier webadressen i adressefeltet. Man kan kun tilmelde sig den hemmelige billettype via dette link, som du nu kan sende til dem, du ønsker at tilbyde den hemmelige billet til.
  • Bemærk: Personer, som modtager linket til den hemmelige billetype, kan sende linket videre til andre, som oprindeligt ikke var tiltænkt som modtager.