Vis/skjul lokation på Google Maps

Support   >   Guideoversigt   >   Yderligere opsætning af arrangement   >   Vis/skjul lokation på Google Maps

Du har mulighed for at vise stedet, hvor arrangementet finder sted, på et kort på siden, hvor deltagerne tilmelder sig. Du kan også vælge at skjule kortet, hvis du ønsker det.

• Du finder indstillingen på siden, hvor du redigerer arrangementet. Klik på rediger-ikonet ud for arrangementet i oversigten for at redigere arrangementet.
  • Du finder indstillingen under fanen "Præsentation", hvor du finder afsnittet "Vis stedet på kort".
  • Klik "Gem og bliv på siden" for at fortsætte med at redigere arrangementet eller "Gem ændringer" for at vende tilbage til oversigten. Begge knapper er nederst til højre på siden.

Bemærk: Placeringen på kortet hentes på baggrund af det sted, som du har angivet. Husk derfor at være omhyggelig med at udfylde adressen korrekt, når du opretter stedet. Oplever du fejl på kortet, selvom du har indtastet adressen korrekt, kan du klikke ”Rapporter en fejl på kortet” nederst til højre på kortet. Så kommer du i kontakt med Google, som udbyder denne service.