Vis/skjul lokation på Google Maps

Support   >   Guideoversigt   >   Yderligere opsætning af arrangement   >   Vis/skjul lokation på Google Maps

Du har mulighed for at vise stedet, hvor arrangementet finder sted, på siden, hvor deltagerne tilmelder sig. Der vil være en henvisning til Google Maps, hvor stedet er angivet.

Du finder indstillingen på siden, hvor du redigerer arrangementet. Klik på rediger-ikonet ud for arrangementet i oversigten for at redigere arrangementet.

Du finder indstillingen under fanen "Præsentation", hvor du finder afsnittet "Vis stedet på kort". Her kan du enten vælge at vise eller skjule kortet.

Klik "Gem og bliv på siden" for at fortsætte med at redigere arrangementet eller "Gem ændringer" for at vende tilbage til oversigten. Begge knapper er nederst til højre på siden.

Bemærk: Placeringen på kortet hentes på baggrund af det sted og den information, som du har angivet i NemTilmeld.

Husk derfor at være omhyggelig med at udfylde adressen korrekt, når du opretter stedet. Oplever du fejl på kortet, selvom du har indtastet adressen korrekt, eller er du ikke tilfreds med "nålen på kortet", kan du selv prøve at forbedre placeringen.

Find listen med oprettede steder under Arrangementer->Steder.

Find stedet, hvor du gerne vil forbedre visningen, og klik på rediger-ikonet.

Nedest kan du vælge følgende.

1. Vælg om stedet overhovedet giver mening at vise på et kort. Det er måske et virtuelt møde. Stedet kan også være et specifkt mødelokale, som ikke er placeret på Google Maps.
  2. Klik her og se, hvilken placering stedet har på Google Maps.
  3. Her kan du sætte flueben og angive dit eget søgeord, hvis det giver en bedre placering på kortet end adressen. Søgeordet kunne være et firmanavn.

Husk at klikke "Gem ændringer", hvis du ændrer noget.