Sådan opretter du et serie-arrangement

Support   >   Guideoversigt   >   Yderligere opsætning af arrangement   >   Sådan opretter du et serie-arrangement

Skal det samme arrangement afholdes flere gange i forskellige byer eller på forskellige datoer, kan du kæde dem sammen i en serie. Dette giver deltageren et bedre overblik ved tilmeldingen.

Her kan du se en video, der forklarer, hvordan du opretter et serie-arrangement.
Længere nede på siden finder du også en trin-for-trin guide med tekst og billeder.

Herunder finder du en trin-for-trin guide til at oprette et serie-arrangement.

• Opret først det ene arrangement.
  • Kopier arrangementet ved at klikke på kopi-ikonet ud for arrangementet i oversigten over dine arrangementer.
  • Ret dato og tid, så det passer med det næste arrangement. Klik ”Opret og rediger”, hvis du ønsker at lave flere ændringer, f.ek.s ændre stedet. Ellers klik "Opret kopi".
  • Gentag proceduren, hvis du vil oprette flere arrangementer til serien.
  • Du skal nu kæde arrangementerne sammen i en serie. Find et af arrangementerne, som skal sættes i serie, og klik på rediger-ikonet.
  • I øverste højre hjørne af siden finder du feltet ”Gør til en del af serie”. Her kan du vælge at oprette en ny serie. Indtast fx ”Foredragsturne”, klik på fluebenet og ”Gem ændringer” i bunden af siden.
  • På de øvrige arrangementer, som skal være en del af samme serie, redigerer du arrangementet, vælger serien fra listen, tilføjer den og gemmer ændringer.
  • Deltageren får dermed mulighed for at vælge imellem flere arrangementer på forskellige datoer eller på forskellige steder ved tilmelding.