Prøv GRATIS

Prøv gratis!

Afhold dit næste arrangement med NemTilmelds tilmeldingssystem og mærk hvor let det er for dig og dine deltagere.

Prøv vores tilmeldingssystem gratis ved at melde dig til NemTilmelds nyhedsbreve.

Bonus: Du får også e-guiden: "Sådan får du flere deltagere" og "NemListen" vores tjekliste til afholdelse af arrangementer.

Du må gerne prøve GRATIS

Spar Nord Fritid

NemTilmeld har indfriet vores forventninger – og mere til

Arrangementerne i foreningen spænder fra biografture til julefrokost og billetter til koncerter og andre kulturelle tilbud. De bruger både NemTilmeld til arrangementer, hvor de selv er arrangør, og til billetsalg til eksterne arrangementer.

Til nogle af arrangementerne er der flere hundrede deltagere, fortæller Claus Mikkelsen, der sidder i bestyrelsen i Spar Nord Banks personaleforeningen, Spar Nord Fritid. Personaleforeningen for de ansatte tæller ca. 1000 medlemmer i Nordjylland.

Han fortæller, at de tidligere brugte en database til administration af arrangementerne. Her indtastede deltagernes deres navn. Efterfølgende hævede foreningen pengene på medlemmernes konto. Databasen havde dog meget begrænsede muligheder, så det krævede en del manuelt arbejde for at indsamle de nødvendige oplysninger. Det brugte foreningen meget tid på. Det var heller ikke optimalt, at personaleforeningen skulle have adgang til kollegernes bankkonto for at hæve penge.

Nem løsning uden vedligehold

Udfordringer gjorde, at Claus begyndte at lede efter en anden løsning. De skulle bruge et system, som fungerede, og som de ikke selv skulle bruge tid og ressourcer på at vedligeholde.

- Efter et møde med NemTilmeld var det ligetil, da de kunne tilbyde hele pakken. Det var bl.a. vigtigt, at vi kunne få en hjemmeside, hvor vi kunne præsentere vores arrangementer. Det har vi med NemTilmeld. Arrangementerne bliver præsenteret lækket og ensartet. Vi kan selv lægge de billeder ind, som vi har lyst til.

Claus fortæller, at administration af foreningens arrangementer foregår meget lettere i dag. Det er nemt for alle, og man slipper for lange korrespondancer med at indsamle information. Det er i øvrigt en fordel, at medlemmerne kan tilmelde sig, når de vil. De behøver ikke bruge deres arbejdstid på det.

- Det er fantastisk. Når du først har oprettet arrangementet, skal du blot holde øje med, hvor mange der kommer og så trække pengene ud. Det er meget nemmere end før. Vi havde en juletræsfest med næsten 600 deltagere, hvor det var nødvendigt at vide børnenes alder og køn.

Det er nemmere at indsamle data samt vi har overblik, fordi det er samlet ét sted. Det ligger ikke i forskellige regneark rundt omkring. Det fungerede sgu bare, for at sige det pænt.

En anden fordel ved NemTilmeld, er den tid, personaleforeningen sparer på administration.

- Der er helt klart et tidsaspekt i at bruge NemTilmeld. Da vi er en personaleforening, er vi vant til at bruge vores fritid på aktiviteterne. Det er markant, hvor mange ting, der er nemmere at gøre i NemTilmeld end i vores gamle system. Bogføring er helt klart der, hvor vi sparer mest tid. De tilmelder sig ét sted og betaler med det samme. Jeg synes bare det er rigtig godt!

Alle hævder at have en god service – hos NemTilmeld passer det faktisk

Claus er meget tilfreds med den service, som han får hos NemTilmeld. Personaleforeningen har bl.a. fået udviklet nye funktioner efter eget ønske.

- Jeg synes, at de gør det rigtig godt. De er meget nærværende. Hvis jeg skriver en mail, får jeg også et svar. De er meget lydhøre over for vores ønsker og hjælpen er der, hvis vi har brug for det. De har indfriet alle vores forventninger og mere til.

Til sidst er Claus ikke tøvende med at anbefale NemTilmeld til andre, som planlægger og afholder arrangementer.

- Jeg er slet ikke i tvivl om, at man kan bruge NemTilmeld, når man sidder og planlægger arrangementer. Det kunne være som sekretær eller koordinator i en kommune eller en virksomhed. Det er et virkelig godt system.

Claus Mikkelsen

Bestyrelsesmedlem

Spar Nord Fritid

Spar Nord Fritid er Spar Nords personaleforening dækkende fra Hobro i Syd til Brønderslev i nord – der er ca. 1.000 medlemmer, og der afholdes et sted mellem 75 til 150 arrangementer om året.

Personaleforeningen Spar Nord Fritid
Skelagervej 15
9000 Aalborg

Tlf: +45 96 34 40 00
E-mail: sparnordfritid@sparnord.dk

sparnordfritid.nemtilmeld.dk

Hvilken løsning passer dig bedst?
Gratis
Prøv NemTilmeld
Start
her
Uden
betalingsmodul
Med
betalingsmodul

Prøv hele vores tilmeldingsløsning GRATIS til et af dine arrangementer og mærk selv forskellen!

Nærværende hjælp i din arbejdstid via telefon og mail

 

Automatisk bekræftelse på tilmelding til deltagerne

 

Få overblik over al din kommunikation med deltagerne ét sted

 

Altid opdaterede deltagerlister

 

Print navneskilte og bordkort med logo

 

Tilpas og send invitationer til forskellige grupper

 

Betaling med Dankort, Mastercard og Visa

 

Tilbyd betaling med faktura og EAN uden ekstra omkostninger

 

Hurtigt overblik over deltagere, der mangler at betale

 

Undgå at rykke for manglende betaling selv

 

Udbetal omsætning fra arrangementer nemt og hurtigt

 

Hent nem dokumentation til regnskab

 

Antal brugeradgange

1

Antal arrangementer

1

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan virker "Prøv gratis"?
Tager I noget gebyr pr. deltager
Kan jeg finde mine tidligere arrangementer, som er afholdt i NemTilmeld?
Hvor bliver mine arrangementer vist?
Findes systemet på andre sprog end dansk?
Hjælper NemTilmeld andre som mig?
Hvad hvis jeg kun har brug for at opkræve betaling til et enkelt arrangement?
Skal deltagerne logge ind eller have en profil på NemTilmeld?

Har du flere spørgsmål?