Prøv GRATIS

Prøv gratis!

Afhold dit næste arrangement med NemTilmelds tilmeldingssystem og mærk hvor let det er for dig og dine deltagere.

Prøv vores tilmeldingssystem gratis ved at melde dig til NemTilmelds nyhedsbreve.

Bonus: Du får også e-guiden: "Sådan får du flere deltagere" og "NemListen" vores tjekliste til afholdelse af arrangementer.

Du må gerne prøve GRATIS

New Tomorrow

Fra håndskrevne noter til elektronisk overblik

Stina Stærfeldt, som står bag Rådgivnings- & Coachinghuset New Tomorrow, valgte at bruge NemTilmeld for at få mere plads i kalenderen. Bogstaveligt talt. For ifm. afholdelse af temaaftener og workshops plejede hun at notere navne, mobilnumre og e-mailadresser på deltagerne ned i sin kalender. Som antallet af arrangementer voksede, blev det sværere at bevare overblikket.

- Det var efterhånden lidt uoverskueligt at skulle skrive samtlige informationer ned i min kalender. Jeg havde behov for at få alle informationerne ud af min kalender og ind på computeren.

Da hun hørte om NemTilmeld, var hun derfor frisk på at tage et nyt system i brug.

Hos NemTilmeld føler jeg mig ikke bare som et nummer i rækken - jeg er en værdsat kunde.

Flere sideløbende events

I dag er tilmeldingsprocessen simpel og lige til at gå til. Først finder Stina Stærfeldt datoen, så skriver hun en kort tekst til arrangementet, lægger det hele op på Nem Tomorrows hjemmeside og opretter herefter arrangementet på NemTilmeld. Så er invitationen klar til at blive sendt ud via nyhedsbrevet, Facebook og forskellige coaching-hjemmesider, og deltagere melder sig til ved at klikke på linket og registrere sig. Stina kan efterfølgende gå ind og se alle oplysninger under det enkelte events side på NemTilmeld.

- Jeg har flere tilmeldingsprocesser kørende på samme tid, og alle de deltageroplysninger, jeg har behov for, er nu samlet på ét sted. Det giver mig et rigtigt godt overblik over, hvem der kommer til hvad, og hvis der opstår ændringer i programmet, er det nemt at finde frem til de personer, som jeg skal have fat i.

Med et glimt i øjet tilføjer hun også, at NemTilmeld har gjort det en hel del lettere for hendes kollega at følge med i tilmeldingerne:

- Nu kan min kollega af helt naturlige årsager også være med i tilmeldingsprocesserne, fordi alle informationerne ikke længere står skrevet ned i min personlige kalender.

Supporten er helt i top

Stina Stærfeldt har kun rosende ord at sige om NemTilmeld:

- Jeg er super tilfreds med både systemet og supportservicen. De er hurtige til at vende tilbage på spørgsmål men tager også selv initiativ. Fx gjorde de mig opmærksom på, at jeg havde glemt at indsætte logo på min NemTilmeld-side. Hos NemTilmeld føler jeg mig ikke bare som et nummer i rækken - jeg er en værdsat kunde.

Rådgivnings- & Coachinghuset New Tomorrow holder til i København og afholder bl.a. coach-uddannelser, workshops, seminarer for private og offentlige institutioner samt gratis temaaftener, som er åbne for alle. Stina Stærfeldt brænder for at højne viden om effekten af coaching, og hun sætter fokus på bl.a. erhvervs- og stress-coaching, familie- og par-coaching samt teenage-coaching. Som den eneste i Danmark tilbyder hun også en coach-uddannelse for lærere og pædagoger.

Stina Stærfeldt

Coach og stresskonsulent

New Tomorrow

Rådgivnings- & Coachinghuset New Tomorrow holder til i København og afholder bl.a. coach-uddannelser, workshops, seminarer for private og offentlige institutioner samt gratis temaaftener, som er åbne for alle.

Stina Stærfeldt brænder for at højne viden om effekten af coaching, og hun sætter fokus på bl.a. erhvervs- og stress-coaching, familie- og par-coaching samt teenage-coaching.

Som den eneste i Danmark tilbyder hun også en coach-uddannelse for lærere og pædagoger.

New tomorrow
Edvard Griegs Gade 4, st.
2100 København Ø
Tel: +45 2877 7099
E-mail: info@newtomorrow.dk

newtomorrow.dk