Prøv GRATIS

Prøv gratis!

Afhold dit næste arrangement med NemTilmelds tilmeldingssystem og mærk hvor let det er for dig og dine deltagere.

Prøv vores tilmeldingssystem gratis ved at melde dig til NemTilmelds nyhedsbreve.

Bonus: Du får også e-guiden: "Sådan får du flere deltagere" og "NemListen" vores tjekliste til afholdelse af arrangementer.

Du må gerne prøve GRATIS

CrossFit

Meget bedre overblik over træningsholdene

Træningskonceptet ”CrossFit” vinder efterhånden større og større indpas verden over, også i Grønland, hvor CrossFit Trainer Lasse Nymand, i Nuuk, afholder flere, ofte udsolgte, holdtræninger om ugen. Der er rift om pladserne til de populære træningssessioner, hvilket jo er positivt, men de administrative opgaver forbundet hermed begyndte efterhånden at tage mere tid, end hvad Lasse Nymand syntes var sjovt:

- Da administration af tilmeldinger blev en voksende, daglig opgave, begyndte det at fjerne fokus fra alt det sjove. Det var tid til at sadle om, og derfor begyndte jeg at lede på nettet efter forskellige tilmeldingssystemer, der kunne tage over på processen. NemTilmeld leverer alle de features, jeg var på udkig efter, så jeg slog til.

Kun positive tilbagemeldinger

Før NemTilmeld blev tilmeldingerne administreret via Facebook, og det var ifølge Lasse Nymand et temmelig besværligt manuelt arbejde. Han skiftede derfor til NemTilmeld, og hvis du i dag vil deltage i en CrossFit-session, skal du i stedet tilmelde dig via Lasse Nymands NemTilmeld-side på nettet.

- Jeg har kun fået positiv respons fra mine kunder. De synes, at det er nemt og smart at tilmelde sig på denne måde, og for mig som arrangør er det også blevet meget nemmere at afholde events, fordi systemet tager hånd om tilmeldinger og bekræftelser, og giver mig overblikket over deltagerne.

Enormt tidsbesparende

Det har samtidig også sparet Lasse Nymand for en masse timer foran computeren. Hvor han før brugte tid hver dag på at holde styr på sine events, bruger han nu kun én dag om ugen.

- Jeg vil tro, at jeg kun bruger omkring 20 % af den tid, som jeg plejede at bruge på administration af tilmeldinger. NemTilmeld er yderst brugervenligt, hurtigt og effektivt. Men det er også et fleksibelt system, hvor supportteamet er meget behjælpelige med forbedringer og videreudvikling af systemet, så det passer til mine behov.

Lasse Nymand bruger desuden NemTilmeld som en database over kunderne, hvilket giver god mulighed for at kontakte tidligere deltagere og informere om kommende events.

Lasse Nymand

CrossFit Trainer

CrossFit

CrossFit er et amerikansk træningskoncept, hvor man udfører konstante, varierede, funktionelle bevægelser i høj intensitet. CrossFit Trainer Lasse Nymand hører til i Nuuk, Grønland og har med stor succes afholdt træningssessioner baseret på CrossFits principper siden starten af 2012.