Prøv GRATIS

Prøv gratis!

Afhold dit næste arrangement med NemTilmelds tilmeldingssystem og mærk hvor let det er for dig og dine deltagere.

Prøv vores tilmeldingssystem gratis ved at melde dig til NemTilmelds nyhedsbreve.

Bonus: Du får også e-guiden: "Sådan får du flere deltagere" og "NemListen" vores tjekliste til afholdelse af arrangementer.

Du må gerne prøve GRATIS

Få et tilmeldingssystem, der kan ALT DET NØDVENDIGE - før, under og efter dine arrangementer

Løsningen er til jer, som afholder store arrangementer med mange deltagere eller mange arrangementer med få deltagere. Det kan være større virksomheder, medlemsorganisationer, kommuner, eller hotel- og konferencesteder, som gerne vil spare tid og ressourcer på administration af tilmeldinger.

Vi hjælper desuden arrangøren med at holde styr på kommunikation med deltagerne. Vi giver dig tryghed for, at du har husket at kontakte dine deltagere.

Det kunne være invitationer og remindere til dem, som ikke har svaret på invitationen. Du kan også nemt kontakte tilmeldte deltagere via NemTilmeld, f.eks. at de skal huske at komme eller hvis du har vigtig information. Du kan ligeledes kontakte dem efter arrangementet med opfølgning, hvor du takker for deltagelse, sender materiale fra dagen og beder om feedback.

Med et abonnement får du de funktioner, der gør det nemt at oprette og administrere arrangementer, fx:

  • udsendelse af invitationer og remindere gennem systemet

  • online tilmelding inkl. automatiske bekræftelser til deltagerne

  • deltagerne kan betale online via betalingskort* (Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard), samt via faktura og EAN med automatisk udligning af betalingerne

  • skræddersyede tilmeldingsformularer til hvert arrangement

  • udskrift af deltagerlister og navneskilte med eget logo

* Efter gældende lovgivning skal arrangøren som udgangspunkt betale transaktionsgebyret ved tilmeldinger betalt med betalingkort. Disse gebyrer vil blive fratrukket omsætningen.

Det kan du med NemTilmeld >

Vilkår for abonnement

I kan enten vælge at købe NemTilmeld på måneds- eller årsbasis. Licensen betales forud.

Licens uden betalingsmodul:

2.000 kr./måned

eller

18.000 kr./år - du får 25 % rabat!


Licens med betalingsmodul:

3.000 kr./måned*

eller

27.000 kr./år* - du får 25 % rabat!

Indeholder frit forbrug af arrangementer og tilmeldinger. I kender altså den faste omkostning, uanset hvor mange tilmeldinger I modtager i licensens gyldighedsperiode.

Der er inkluderet 3 brugeradgange til administrationen. Dette gør det muligt at tilknytte forskellige personer som ansvarlig for arrangementer. Det er muligt at styre, hvilke rettigheder den enkelte bruger har.

Support via e-mail og telefon er inkluderet.

* Efter gældende lovgivning skal arrangøren som udgangspunkt betale transaktionsgebyret ved tilmeldinger betalt med betalingkort. Disse gebyrer vil blive fratrukket omsætningen.