Kaffepausen - en hyggestund, der giver dig overskud til (endnu) bedre arrangementer

Blogindlæg


Kaffepausens Eventworkshop - Den røde tråd på et sølvfad

Dette indlæg er skrevet af Tina Pearson

 

 

Eventworkshoppen 
- Få skabt (endnu) bedre arrangementer med en rød tråd - dine deltagere vil elske det.

Når der er en tydelig rød tråd i din kommunikation, og deltagerne kan genkende den på dagen, vil dit arrangement virke mere autentisk og personligt. Med andre ord; dit arrangement vil blive helt enkeltstående, og skille sig ud fra mængden.

Denne eventworkshop er en invitation til, at du ligger to-do-listerne til side, sænker skuldrene og giver dig selv en dag til refleksion og nytænkning (i super behagelige omgivelser).

Du vil sammen med et lille hold erfarne eventmanagere og mødeplanlæggere få et fagligt løft, mens du nænsomt bliver guidet gennem hele deltagerrejsen fra invitation til evaluering.

Målet er, at du går hjem med letforståelige værktøjer, gennemarbejdede ideer samt et nyt fællesskab af søde og hjælpsomme møde- og eventansvarlige som dig selv.

Det hele bliver selvfølgelig serveret for dig - på et sølvfad ;-)

Disse 5 ting kommer du til at mestre:


Dit arrangements unikke røde tråd. Du får metoder til at finde dit arrangements egen historie, tema eller visuelle ’røde tråd’.


Kommunikation. Du lærer at kommunikere den røde tråd ud i invitationen, programmet, velkomstmailen og evalueringen.

De fysiske rammer. Du vil opleve, hvordan den røde tråd kan iscenesættes i de omgivelser, du har til rådighed. Her får du præsenteret et par cases, og vi deler gode ideer, mens vi ser os omkring på stedet.

Involvering af deltagerne. Vi brainstormer på, hvordan den røde tråd kan tænkes ind i aktiviteter, og være med til at engagere deltagere endnu mere. Her vil der være guld at hente i inspiration fra de andres arrangemeter.

Branding. Hvordan kan du skabe opbakning og en intern fælles forståelse for den røde tråd, så både oplægsholdere, personalet og dine kollegaer føler, at det er en fælles sag? Det får du svaret på.Workshoppen er for dig, der:
Du skal kunne sige JA til disse 4 kriterier for at deltage i 
eventworkshoppen.


  Har erfaring med at planlægge arrangementer med et fagligt indhold samt kommunikere på skrift med deltagerne.

  Bruger en væsentlig del af din arbejdstid på arrangementer (ikke nødvendigvis fuldtid).

  Har et kommende større arrangement at arbejde med på workshoppen, f.eks. en medarbejderdag, et seminar, et kick-off eller en konference. Det kan også være en række ”ens” arrangementer f.eks. kurser, gå-hjem-møder eller kundedage, som du gerne vil have en rød tråd i.

  Er indstillet på at være åben, ærlig, stille spørgsmål, dele erfaringer og lade dig inspirere af gruppens hjælpsomme input.

 

Du bliver omgivet af fængslende, musikalske og afslappende omgivelser 
(Afhængig af, hvilket sted du vælger)


De 5 workshop-steder er nøje udvalgte som værter, og bidrager med et højt engagement for at skabe en helt speciel dag for dig.

Du skal derfor tilbringe dagen i de mest behagelige og smukke omgivelser med plads til refleksion, frisk luft og lækkert mad.

Lige med en enkelt undtagelse, for ryger du ind bag tremmerne i Horsens. Så det er måske mere en wow-oplevelse end en ahhh-oplevelse. Uanset hvilket sted du vælger, så glæd dig til en oplevelse ud over det sædvanlige.


Vi tager os tid til hinanden

For at dette ikke er rigeligt, skal du også tilbringe dagen med et engageret hold af andre erfarne møde- og eventansvarlige.

Vi bliver et mindre hold på omkring 20 personer, hvor alle er indstillede på at få en hyggelig og lærerig dag med plads til at tale åben, ærligt og fortroligt om erfaringer.

 

4 motiverende argumenter, der overbeviser din chef

Har du en chef, der skal overbevises, er her lidt hjælp til, hvad han eller hun måske gerne vil høre. Vi håber, at det er nok til at overbevise om, at du skal med på eventworkshoppen.


Kære chef, jeg vil gerne med til denne gratis workshop, fordi:

Jeg ønsker at tiltrække flere deltagere ved at forstå målgruppens behov, og skrive mere motiverende invitationer, der får dem op af stolen og til arrangementet.

Jeg vil gerne udvikle mine kompetencer og bidrage til, at vores arrangementer er mere spændende end konkurrenternes.

Jeg vil gerne udvide min horisont og høre, hvad andre har succes med. Måske der er ideer, vi med fordel kan bruge til vores arrangementer.

Jeg vil gerne have nye værktøjer til, at vi fortsat kan udvikle os og styrke vores brand.

 

 


Vidste du, at når du har en tydelig rød tråd, så opleves 
dit arrangement langt mere nærværende og personligt for den enkelte deltager?

Det betyder, at deltagerne helt naturligt vil dele deres positive oplevelser, og jeres brandingværdi stiger.

Det gør også dit arbejde langt nemmereda du let kan holde fokus.Hvem skal lære mig alt om den røde tråd?

”Det skal jeg, Tina - og det vil jeg gøre sammen med dem, der deltager i workshoppen, når vi generøst deler ud af vores værdifulde erfaringer og ideer.

Jeg har viet mit liv til arrangementer, og brænder for at skabe gode oplevelser for både deltagere, kollegaer, leverandører og det personale, der er involveret. Jeg vil gerne, at alle føler sig set, hørt og gerne følelsesmæssigt involveret, så udtrykket "sammen spiller vi hinanden bedre" er mit motto.

Det er på mystisk vis blevet til hele 30 års erfaring med at planlægge fester, events, messer og faglige arrangementer - store som små og i alle afskygninger. De fleste arrangementer er gået godt, men der er også dem, hvor jeg har fået erfaringerne "på den hårde måde”. AV!

De erfaringer, jeg har fået (og stadig får), elsker jeg at omsætte til letforståelig viden i form af autentiske blogindlæg, foredrag, workshops eller nærværende 1-til-1 rådgivning. 

På workshoppen vil jeg selvfølgelig have fokus på, at du får værktøjer og konkrete metoder med hjem, men jeg vil også gøre mig umage med at inddrage alle og facilitere en god dialog.

Jeg vil se frem til at mødes, og lære dig og dine arrangementer bedre at kende.”
Sådan kommer du med på Kaffepausens eventworkshop:


Vælg dato og sted nedenfor.

Anmod om en plads ved at besvare 5 enkle spørgsmål om dine arrangementer.

Afvent om du får en plads tildelt. 
Du får besked senest en måned før workshoppen.

----------------------------------------------

Vi gennemgår anmodningerne løbende
(Jep, 
det betaler sig at være hurtig)


Der kan kun deltage 1 person per virksomhed eller organisation. 

Er I flere, der gerne vil deltage, bedes I fordele jeres anmodninger på de forskellige eventworkshops. 


 

ANMOD HER

Vælg mellem disse 5 fantastiske steder: 

Det faglige indhold er ens alle steder, og JA, det er gratis at deltage i en eventworkshop. 

Vi spreder den gode stemning
Der vil blive taget billeder og filmet undervejs i workshoppen. Det gør vi for at dele den gode stemning (og et par stjernegode tips) med Kaffepausens og værtsstedets følgere i nyhedsbreve og på de sociale medier. (Du kan altid bede om at få fjernet et billede, hvor du er på, ved at henvende dig til support@nemtilmeld.dk.)

 

Kurhotel Skodsborg (Nordsjælland) 
- www.skodsborg.dk

Smukke hvide majestætiske bygninger, havudsigt, lys og luft er det første, der møder dig på Kurhotel Skodsborg. Her vil du opleve, hvordan det er at være deltager et sted, hvor der er ekstra opmærksomhed på sund mad, luftige rammer og en udsøgt eksklusiv smag. Det er ro for sjælen, og du vil opleve, hvordan det er at blive forkælet og overrasket som deltager.

Fredag den 3. maj kl. 8.30-15.00


 

Mogens Dahl Koncertsal (København S)
-
 www.mogensdahl.dk

Når du træder ind af porten hos Mogens Dahl Koncertsal, vil du med det samme mærke den musikalske atmosfære, der omhylder denne perle på Bryggen. Rammerne i sig selv giver dig en naturlig lyst at arbejde alle sanser ind i dit arrangement, og bringer tankerne hen på samklang, æstetik og harmoni.

Mandag den 13. maj kl. 9.00-16.00Fængslet (Horsens)
www.faengslet.dk

Syv timer bag tremmer, med plads til afbræk og gårdtur, er, hvad der venter dig i det tidligere Horsens Statsfængsel, når du frivilligt skal en tur i arresten, og opleve de autentiske bygninger indefra. Du kan glæde dig til at tage adskillige røverhistorier med derfra, som dine nære vil finde utrolig inspirerende at høre om. Fængslet vil være det mest naturlige sted at få dig til at tænke ud af ”boksen”.

Tirsdag den 28. maj kl. 9.00-16.00


Blue Water Arena (Esbjerg)
www.efb.dk

Der er kun et at sige, og det er ”WAUW”, når du står og spejder ud over den gigantiske fodboldarena Blue Water Arena i Esbjerg. Med direkte udsigt til grønsværen, vil vi helt sikker komme til at tale om, hvordan vi får skabt mere samspil og teamspirit. Glæd dig til suget i maven og et frisk syn på dine arrangementer.

Tirsdag den 4. juni kl. 9.00-16.00

 

Rungstedgaard (Nordsjælland)
www.rungstedgaard.dk

Stedets størrelse overrasker, for Rungstedgaard er langt mere end den smukke hovedbygning, der stolt viser sig frem på Strandvejen. Det er også æstetiske loungeområder, hvor den omkringliggende skov og park på smukkeste vis er inviteret med indenfor. Her er mulighederne mange og diversiteten stor. Så kom og oplev et fantastisk sted, hvor du får alle elementer i spil.

Torsdag den 29. august kl. 8.30-15.30

Du er altid velkommen til at kontakte Tina

Du kan ringe til Tina på mobil nummer 71 71 40 61 eller sende en e-mail på tina@nemtilmeld.dk. Giv endelig lyd, hvis du har spørgsmål (eller bare vil sige hej).


PS: 
På workshoppen får du også…


Et nyt og givende netværk af søde mennesker, der kender til de samme opgaver og udfordringer som dig.

Ved at tilbringe en hel dag sammen, vil vi skabe grobund for en tæt relation, som vi kan bruge til gensidig sparring og opbakning efter workshoppen.

Du får en digital (bæredygtig) arbejdsmappe med øvelser og redskaber fra workshoppen.

Fuld forplejning i form af en lækker morgenbuffet (spring endelig havregrøden over derhjemme). Vi serverer også en (forkælet) frokost, kaffe, te, frugt og nødder dagen lang samt en lækkerbisken af en kage og sund snack til eftermiddag.