Prøv GRATIS

Prøv gratis!

Afhold dit næste arrangement med NemTilmelds tilmeldingssystem og mærk hvor let det er for dig og dine deltagere.

Prøv vores tilmeldingssystem gratis ved at melde dig til NemTilmelds nyhedsbreve.

Bonus: Du får også e-guiden: "Sådan får du flere deltagere" og "NemListen" vores tjekliste til afholdelse af arrangementer.

Du må gerne prøve GRATIS

Sådan får du flere deltagere

Du kender sikkert fornemmelsen. Du har knoklet i flere dage, skrevet utallige mails med oplægsholdere og værtssted, sammensat et fantastisk program og endelig udsendt invitationerne.

Og så sker der bare nærmest intet. Der kommer kun få tilmeldinger, chefen puster dig i nakken, nervøsiteten stiger - bliver alle pladser fyldte - eller kommer der bare nok til, at udgifterne bliver dækket ind?

I denne e-guide giver vi en række gode råd til, hvordan DU kan få flere deltagere til dine arrangementer - lige fra hvordan du laver en god og sælgende invitation, til hvordan du får omdannet dine deltagere til ambassadører, som OGSÅ hjælper med at dele budskabet om dit arrangement - så du til sidst står med et arrangement fyldt med glade deltagere og en yderst tilfreds chef - UDEN at du selv er helt kørt i sænk af travlhed.

Du får e-guiden, når du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Her får du også en gratis værdikode til at oprette en konto, hvor du kan prøve NemTilmeld gratis til 1 arrangement efter eget valg. Når du har oprettet din konto, sender vi dig e-guiden (Og så får du oven i købet OGSÅ NemListen - vores tjekliste til arrangementer, lige til at printe ud og sætte på opslagstavlen.)

Du tilmelder dig vores nyhedsbrev herunder.