Prøv GRATIS

Prøv gratis!

Afhold dit næste arrangement med NemTilmelds tilmeldingssystem og mærk hvor let det er for dig og dine deltagere.

Få din gratis brugerkonto ved tilmelding til nyhedsbrevet.

Bonus: Du får også e-guiden: "Sådan får du flere deltagere" og "NemListen" vores tjekliste til afholdelse af arrangementer.

Du må gerne prøve GRATIS

Kontakt os


Supporttelefonen (tlf. 70 40 40 70) og NemChatten er åben hverdage fra 9.00-16.00, og ellers kan du skrive til os på support@nemtilmeld.dk eller gennem supportformularen i administrationen.

Jacob Thinggård Thomsen
Support og kommunikation

Ofte stillede spørgsmål

Svar på spørgsmål fra deltagere:

Du har højest sandsynligt betalt for et arrangement, hvor en af vores kunder er arrangør.

Prøv at søg i dine e-mails og se om ikke der er en tilmeldingsbekræftigelse.

Hvis du stadig ikke kan forstå, hvorfor pengene er trukket, er du velkommen til at kontakte vores support på tlf. 70 40 40 70.

Ja, der opkræves kortgebyrer, som lægges oven i det beløb der opkræves.

For Dankort opkræves følgende kortgebyrer:

  • Beløb under 50 kr - 70 øre
  • Beløb mellem 50 - 100 kr - 1,10 kr
  • Beløb over 100 kr - 1,39kr

Øvrige kort udsedt i Danmark - 1,15% af købssummen - dog er der et minimumsgebyr på 60 øre.

Kort udstedt udenfor Danmark - 2,00% af købssummen - dog er der et minimumsgebyr på 1,85kr.

Bemærk at det ikke er et gebyr NemTilmeld får. Gebyret opkræves af NETS og de øvrige betalingsudbydere, som betaling for at håndtere overførslen.

Alle arrangører har deres egen side hos NemTilmeld, hvor deres arrangementer er tilgængelige, f.eks.

https://grillacademy.nemtilmeld.dk/

https://magasin.nemtilmeld.dk/

https://cektos.nemtilmeld.dk/

Man kan ikke tilmelde sig arrangementer på www.nemtilmeld.dk. Du skal i stedet finde arrangørens egen side.

Kontakt evt. arrangøren, hvis du ikke kender adressen til deres side.

Svar på spørgsmål fra arrangører:

Nej, selvfølgelig ikke.

Det kræver hverken log-in eller en profil for at tilmelde sig arrangementer hos arrangører, der anvender NemTilmeld. Man udfylder blot formularen på tilmeldingssiden med de oplysninger, som arrangøren ønsker, hvorefter man modtager en bekræftelse på mail.

NemTilmeld kan ikke kun holde styr på alle deltagerne og deres information.

Det er også muligt at opkræve betaling via NemTilmeld, hvis det koster noget at deltage. Du kan tilbyde flere betalingsmuligheder og slippe for en masse bogføring.

Læs mere om opkrævning af deltagerbetaling her

Oftest er det en god idé at tilbyde overnatningsmuligheder som tillægsyddelser. Dermed kan du have forskellige muligheder som koster forskellige beløb. Du kan oprette og redigere tillægsydelser under "Rediger arrangement", når du har oprettet arrangementet.

Du kan overveje at gøre valg fra tillægsydelsen påkrævet, så du er sikker på at dine deltagere har taget stilling til om de ønsker overnatning. Hvis du gør det på denne måde, skal du huske at oprette en valgmulighed hvor overnatning kan fravælges, altså en gratis valgmulighed der hedder "Overnatning ønskes ikke" eller tilsvarende.

I kan vælge at dele den bruger, som følger med kontoen. Så har alle dog ret til bl.a. at udbetale penge fra kontoen. I øvrigt vil notifikationer om tilmeldinger komme til den samme e-mail.

Hvis I er flere ansvarlige, er det oplagt at købe flere brugere. Det giver en lang række fordele:

  • I kan sætte den enkelte bruger som ansvarlig for et arrangement. Vedkommende står så som kontaktperson og vil få notifikationer om sine egne arrangementer.
  • Den enkelte bruger kan have egne rettigheder, f.eks. til at udbetale penge fra kontoen. Hvis man deler ét log-in, har alle adgang til alt.
  • Hver bruger får sig eget personlige log-in. I skal altså ikke dele brugernavn og adgangskode med fare for, at en laver det om, og så kan de andre ikke logge på.
  • I kan tilknytte en bruger til en afdeling. F.eks. kan én være arrangementsansvarlig i "Salg og marketing", men ingen adgang have til "HR". Så kan man altså kun se/rette de arrangementer, som man selv er ansvarlig for.

Du kan læse mere om flere brugere her

Kontakt os på support@nemtilmeld.dk eller 7040 4070 for mere information.

Ja, NemTilmeld har et indbygget køsystem, som automatisk går i gang, hvis der kommer mange besøgende på siden på en gang.

Det fungerer på samme måde, som når folk ønsker at logge på SKAT for at tjekke deres årsopgørelse.

Læs mere om køsystemet her

Du behøver ikke gøre noget. NemTilmeld gør automatisk opmærksom på, at der ikke er flere pladser tilbage, hvis maksimalt antal deltagere er nået.

Du kan også vælge at aktivere en ventelistefunktion, så der i stedet tilbydes plads på ventelisten, når arrangementet er fuldt besat. Du kan så efterfølgende styre hvem der skal have tilbudt evt. ledige pladser.

Systemet sender automatisk en bekræftelse til den e-mail, som deltagerne indtaster, når de tilmelder sig.

Den indeholder information om arrangementet samt de oplysninger, deltageren indtastede ved tilmelding. Hvis det koster noget at deltage, er der også vedhæftet en kvittering.

Yderligere er der også vedhæftet en kalenderaftale, som deltageren kan lægge i sin kalender.

Du kan vælge, at deltagerne selv kan afmelde deres tilmelding. Se mere her

Hvis du ikke vil give deltagerne lov til dette, kan du selv afmelde dem, når du er logget ind på NemTilmeld. Se hvordan du gør her

Først skal du sikre dig, at andre ikke tilmelder sig. Sæt deltagerantallet til 0 eller flyt arrangementet tilbage i tiden.

Dernæst kan du kontakte deltagerne via systemet og oplyse, at arrangementet er aflyst, og at deltagerne får deres penge tilbage.

Til sidst refunderer du deltagere. Læs hvordan her

Du kan læse mere om vores sponsorat på denne side. I bunden af siden finder du et link til bestillingsformularen.